Gymbo en Gymba steunen de zorgverleningssector

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 31 mrt 2020

Kleur jij met hen mee?

Het is ondertussen de derde week dat we in ons kot moeten blijven. De mensen die in de zorgverleningssector werken hebben het echter behoorlijk druk. Vandaag zetten we deze helden extra in de kijker!

Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie steunen de gymnasten en skippers in alles wat ze doen én zijn altijd van de partij. Ook in deze tijden van Coronacrisis willen de mascottes, samen met de turngemeenschap, de wereld een hart onder de riem steken.


Daarom werd speciaal voor alle mensen die in de zorgverleningssector werken deze tekening gemaakt. Heb jij een mama, papa, broer, zus, nonkel, tante, trainer, buurvrouw ... die een job uitvoert in het ziekenhuis, als thuisverpleging werkt of iets anders in de zorgsector? Kleur dan deze toffe tekening van Gymbo en Gymba en geef ze aan hen af. Vergeet zeker geen toffe boodschap op het spandoek te schrijven! Dat zullen ze ongetwijfeld zeer lief vinden!

Ken je niemand die in de zorgverleningssector werkt? Kleur hem dan in en hang hem aan je raam! Dan wordt hij sowieso gezien door iemand die er steun aan zal hebben. Of stuur hem op naar je lievelingstrainer, hij/zij zal daar ook héél blij mee zijn!