Nieuws

De Gymbo-verjaardagskalender

Donderdag 21 jan 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Achteraan het boekje stak de supertoffe Gymbo-verjaardagskalender. Hing jouw club deze al op in de zaal?

Winnaar kleurwedstrijd Gymbo & Gymba gekend

Maandag 4 jan 2021

Gymbo en Gymba genoten met volle teugen van een deugddoende kerstvakantie en ontvingen met veel plezier al jullie knappe tekeningen.

Lekkere medailles maken met Gymbo & Gymba

Woensdag 18 nov 2020

Begin september ontvingen de clubs het More than Gym Doeboek. Het spelboek boordevol opdrachten en knutselwerken werd blij onthaald door onze leden. We lichten vandaag een van de toffe opdrachten uit.

Gymbo is jarig!

Donderdag 29 okt 2020

Joepie het is feest, Gymbo is vandaag, 29 oktober, jarig! Vier jij met hem mee?

Speel het Gymbo memory spel op training

Woensdag 21 okt 2020

Begin september ontvingen de clubs het More than Gym Doeboek. Het spelboek boordevol opdrachten en knutselwerken werd blij onthaald door onze leden.

Ontwerp én win je eigen turnpak

Woensdag 16 sep 2020

Gymfed en Agiva zijn op zoek naar de artiest in jullie. Laat je inspiratie de vrije loop en ontwerp je eigen turnpak. Vergeet je tekening niet op te sturen naar het vermelde adres en wie weet win jij wel je eigen originele pakje!

Het More than Gym Doeboek is er weer

Maandag 31 aug 2020

De zomervakantie zit er bijna op en het nieuwe sportjaar staat voor de deur. Jullie hebben ongetwijfeld enorm veel zin om het nieuwe jaar aan te vatten. Het More than Gym Doeboek staat ook dit seizoen ter beschikking met extraveel toffe spelletjes en doe-opdrachten om het sportjaar nog leuker te maken!

Foto: Gymbo & Gymba kleuren

Samen met Gymbo & Gymba kleuren voor Pasen!

Zondag 12 apr 2020

Vandaag vieren we Pasen! Samen paaseieren zoeken en er dan natuurlijk ook van smullen!

Gymbo en Gymba tijdens de opnames van de clip

Check de nieuwste videoclip van Gymbo

Donderdag 26 mrt 2020

Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie maakten al heel wat toffe avonturen mee samen. Aan het begin van het seizoen namen ze hun eigen videoclip op, hoe cool is dat?

Thuis in actie met je kleuter

Maandag 23 mrt 2020

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor de lessen kleuterturnen. Gezien er nu tijdelijk geen lessen in de clubs doorgaan, kunnen de ouders zeker en vast ook zelf thuis aan de slag met de inhoud van het Kidies-programma dankzij ons YouTube-kanaal.

Gymbo en Gymba nu ook op TikTok

Vrijdag 20 mrt 2020

Het Coronavirus Covid-19, het is toch wat! Gelukkig zijn er heel wat alternatieven om ook thuis in beweging te blijven, want bewegen is een must!

Doe de discipline-Quiz met Gymbo

Dinsdag 17 mrt 2020

Gezien we in de huidige situatie inzake het Coronavirus Covid-19 onze activiteiten in de club niet kunnen uitvoeren is het tijd om onze kennis van de verschillende disciplines te testen! Haal jij 100% op de verschillende quizen?

Gymbo & Gymba ondersteunen Kidies

Dinsdag 8 okt 2019

Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie, vinden turnen, dansen op muziek, spelen met ballen, springen in touwen, ... super cool, zeker als ze dit samen met enthousiaste sporters kunnen doen. Ze ondersteunen dan ook met veel plezier Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed.

Tekeningen Gymbo en Gymba

Donderdag 8 aug 2019

Hier vind je alle tekeningen van Gymba en gymba

Gymbo & Gymba in de Kiss & Cry stoel na hun oefening

Gymbo & Gymba's WK avonturen

Vrijdag 4 mei 2018

Tijdens de paasvakantie ging het wereldkampioenschap en de World Age Group competitions Acrobatische Gymnastiek door in Antwerpen. Ook Gymbo en Gymba waren de volledige periode van de partij!

Inschrijven nieuwsbrief