Nieuws

Gymbo spel More than Gym Doeboek

Woensdag 19 mei 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Hierin stonden heel wat toffe Gymbo spelletjes verwerkt. Eentje daarvan lichten we hieronder toe. 

Stien Verhaegen wint eigen Agiva turnpak met More than Gym Doeboek wedstrijd

Vrijdag 2 apr 2021

Begin van dit jaar verdeelden we het More than Gym Doeboek met daarin een coole wedstrijd om je eigen ontworpen Agiva turnpak te winnen. Een 200-tal enthousiaste sporters stuurden hun originele creaties op naar ons! Een van deze inzendingen sprong eruit en wint haar eigen ontworpen creatie.

Maak je eigen Ritmiek-lint

Woensdag 17 mrt 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Hierin stond een supercool tip om je eigen Ritmiek lint te maken. We lichten het nog even voor je toe!

Knutsel het Gymbo masker en verras je trainer

Woensdag 17 feb 2021

Carnaval op school was hoogstwaarschijnlijk bij iedereen een pretje net voor de vakantie. Maar ook Gymbo wil zich graag van zijn beste kant tonen. Knutsel samen met je kind zijn masker en verras er zijn/haar trainer mee op training! 

Organiseer een Gymbo les in de club

Vrijdag 5 feb 2021

Als thema-les kan één of twee keer per seizoen een Gymbo les uit het Kidies programma georganiseerd worden. Tijdens deze turnles worden alle Kidies-oefeningen van een bepaald blok aangeboden én ontvangen de kleuters op het einde een Gymbo medaille! Een leuke beloning voor hun inzet tijdens de turnlessen.

De Gymbo-verjaardagskalender

Donderdag 21 jan 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Achteraan het boekje stak de supertoffe Gymbo-verjaardagskalender. Hing jouw club deze al op in de zaal?

Lekkere medailles maken met Gymbo & Gymba

Woensdag 18 nov 2020

Begin september ontvingen de clubs het More than Gym Doeboek. Het spelboek boordevol opdrachten en knutselwerken werd blij onthaald door onze leden. We lichten vandaag een van de toffe opdrachten uit.

Gymbo is jarig!

Donderdag 29 okt 2020

Joepie het is feest, Gymbo is vandaag, 29 oktober, jarig! Vier jij met hem mee?

Speel het Gymbo memory spel op training

Woensdag 21 okt 2020

Begin september ontvingen de clubs het More than Gym Doeboek. Het spelboek boordevol opdrachten en knutselwerken werd blij onthaald door onze leden.

Ontwerp én win je eigen turnpak

Woensdag 16 sep 2020

Gymfed en Agiva zijn op zoek naar de artiest in jullie. Laat je inspiratie de vrije loop en ontwerp je eigen turnpak. Vergeet je tekening niet op te sturen naar het vermelde adres en wie weet win jij wel je eigen originele pakje!

Foto: Gymbo & Gymba kleuren

Samen met Gymbo & Gymba kleuren voor Pasen!

Zondag 12 apr 2020

Vandaag vieren we Pasen! Samen paaseieren zoeken en er dan natuurlijk ook van smullen!

Gymbo en Gymba tijdens de opnames van de clip

Check de nieuwste videoclip van Gymbo

Donderdag 26 mrt 2020

Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie maakten al heel wat toffe avonturen mee samen. Aan het begin van het seizoen namen ze hun eigen videoclip op, hoe cool is dat?

Thuis in actie met je kleuter

Maandag 23 mrt 2020

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor de lessen kleuterturnen. Gezien er nu tijdelijk geen lessen in de clubs doorgaan, kunnen de ouders zeker en vast ook zelf thuis aan de slag met de inhoud van het Kidies-programma dankzij ons YouTube-kanaal.

Gymbo en Gymba nu ook op TikTok

Vrijdag 20 mrt 2020

Het Coronavirus Covid-19, het is toch wat! Gelukkig zijn er heel wat alternatieven om ook thuis in beweging te blijven, want bewegen is een must!

Doe de discipline-Quiz met Gymbo

Dinsdag 17 mrt 2020

Gezien we in de huidige situatie inzake het Coronavirus Covid-19 onze activiteiten in de club niet kunnen uitvoeren is het tijd om onze kennis van de verschillende disciplines te testen! Haal jij 100% op de verschillende quizen?

Inschrijven nieuwsbrief