Met de steun van


Win je eigen ontworpen Agiva-turnpak!

Phoebe De Potter   ‐  Maandag 7 november 2022

More than Gym Doeboek 2022-2023

Het More than Gym Doeboek 2022-2023 staat boordevol spelletjes, knutselopdrachten, kleurplaten, tips en challenges. Maar wist je dat er ook een supertoffe winactie in zit? 

Je leest het goed! Jij kan namelijk jouw volledig zelf-ontworpen Agiva-turnpak winnen! Wees maar zeker dat niemand anders in de turnhal hetzelfde turnpak als jou zal hebben. En het is dan nog eens exact hoe jij jouw droomturnpak voor ogen hebt! 

Hoe kan ik winnen? 

Blader snel naar pagina 4 in het More than Gym Doeboek of download de winactie hier. Ontwerp het turnpak van jouw dromen op het lege sjabloon en zendt het in! Stuur het op met de post naar Gymbo & Gymba, Zuiderlaan 13, 9000 Gent of zendt het in via mail naar phoebedepotter@gymfed.be. Deadline om jouw ontwerp in te zenden is 1 december 2022

P.S. Agiva liet ons het volgende weten: "We kijken vooral naar nieuwigheden, de kleuren die gebruikt worden, nieuwe inspiratie die ze brengen in hun ontwerp die wat afwijkt van de turnpakjes die we op heden hebben. Het volledige totaalplaatje is voor ons belangrijk bij het kiezen van een ontwerp." 

Alles over Agiva

Agiva is de specialist voor turnkledij in België en Luxemburg, met als kernactiviteit het ontwerpen van turnkledij en het fabriceren ervan voor zowel clubs als voor de eigen collectie. Zo kan je als gymnast bij Agiva jouw nieuwste turnkledij kopen, maar kan je ook als club je eigen ontwerpen laten maken, zoals bijvoorbeeld wedstrijdpakjes. Om het kort te zeggen, heb je nieuwe turnkledij nodig, voor jezelf of voor je club? Agiva is the place to go!

Gymfed en Agiva hebben reeds een jarenlange samenwerking. "Hierdoor krijgen wij een return van de clubs en kunnen wij aanwezig zijn op de competities en evenementen van Gymfed", vertelt Yannick Lagae, sales representative bij Agiva. "Het hoogtepunt van deze samenwerking is voor ons de positiviteit en "good feeling" die Gymfed uitstraalt, dit maakt het voor ons een heel leuke samenwerking." 

Als kledijpartner staat Agiva ook in voor de turnpakken en kledij van onze topsporters in de discipline Toestelturnen. Onlangs zagen we hen in actie op het WK Liverpool in hun gloednieuwe pakken! Heb jij ze ook gespot?

Op zoek naar een nieuw turnpak? Je vindt Agiva terug in de betere sportzaken, online en aan de Agiva-stand op de verschillende Gymfed-wedstrijden en evenementen. Je vindt de stand voornamelijk terug bij competities in het Toestelturnen, Tumbling, Trampoline en op alle evenementen.