Hallo, wij zijn Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen. Net als jij, vinden wij turnen, dansen en skippen supercool! Dit is onze eigen website waar jij op de hoogte blijft van al onze avonturen. Samen beleven we heel wat dolle gymavonturen! Neem dus zeker af en toe een kijkje en misschien worden we wel (h)echte vrienden...Nieuws

Gymbo spel More than Gym Doeboek

Woensdag 19 mei 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Hierin stonden heel wat toffe Gymbo spelletjes verwerkt. Eentje daarvan lichten we hieronder toe. 

Stien Verhaegen wint eigen Agiva turnpak met More than Gym Doeboek wedstrijd

Vrijdag 2 apr 2021

Begin van dit jaar verdeelden we het More than Gym Doeboek met daarin een coole wedstrijd om je eigen ontworpen Agiva turnpak te winnen. Een 200-tal enthousiaste sporters stuurden hun originele creaties op naar ons! Een van deze inzendingen sprong eruit en wint haar eigen ontworpen creatie.

Maak je eigen Ritmiek-lint

Woensdag 17 mrt 2021

Vorig jaar op het einde van de zomer werden de More than Gym Doeboekjes uitgedeeld in de clubs. Hierin stond een supercool tip om je eigen Ritmiek lint te maken. We lichten het nog even voor je toe!

Inschrijven nieuwsbrief