Kerstplezier met Gymbo & Gymba

Phoebe De Potter   ‐  Woensdag 14 december 2022

More than Gym Doeboek 2022-2023

Aftellen geblazen, binnen 10 dagen is het Kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar. Heb jij al plannen deze Kerstvakantie? Neen? Gymbo & Gymba nemen je graag mee op avontuur!

Wie wordt Gymstars kampioen?

Hebben jullie het Gymstars gezelschapsspel al gespeeld op training? De kerstvakantie is hier het ideale moment voor! Je vindt het spel middenin het More than Gym Doeboek. 

Dit heb je nodig:

  • Dobbelsteen
  • 1 pion per speler
  • Pen en papier waarmee je kan noteren welke sterren je al hebt

Spelregels:

Klaar voor de ultieme Gymstars race? Welke richting je uitgaat, mag je volledig zelf kiezen. Het doel is om minstens 1 keer op elke ster te belanden. Heb je ze allemaal? Tijd voor een sprintje naar het midden! De eerste die het midden bereikt met alle sterren heeft gewonnen. 

Versier de turnzaal met zelfgemaakte kerstboompjes

Nog niet veel kerstdecoratie in je turnzaal? Geen nood! Je kan namelijk ook zélf kerstboompjes maken om de turnzaal mee te versieren.

Sluit de training af met Gymbo Domino

Nog een leuk spelletje nodig voor het einde van je training? Blader door naar de voorlaatste pagina in het More than Gym Doeboek en knip de dominostenen uit. Verdeel je gymnasten in groepjes van 4. Elke speler krijgt 5 dominostenen. Wie van jouw gymnasten kan als eerste al zijn dominostenen neerleggen? Als je meerdere groepjes hebt kunnen vormen, kan je de winnaars tegen elkaar laten spelen in de finale! Wie wint Gymbo Domino deze kerstvakantie?

"Het ziet er fantastisch uit. Er is veel te doen, veel te lezen, ... Ik kan niet wachten om enkele tips, spelletjes, challenges, smoothies, ... uit te proberen. TOP!" - Lien D'hont, voorzitter/trainer Gymclub Waarschoot vzw

Wat vind jij van het Doeboek? Laat het ons weten! stuur een mailtje naar phoebedepotter@gymfed.be met jouw feedback.
Nog geen Doeboek ontvangen? Vraag ernaar bij je club of trainer! Je kan hier ook het volledige Doeboek downloaden.