Met de steun van


Gymbo & Gymba ondersteunen Kidies

  ‐  Dinsdag 8 oktober 2019

Elke kleuter in actie

Gymbo en Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie, vinden turnen, dansen op muziek, spelen met ballen, springen in touwen, ... super cool, zeker als ze dit samen met enthousiaste sporters kunnen doen. Ze ondersteunen dan ook met veel plezier Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed.

Gymbo en Gymba nemen dan ook graag de rol op van grote vrienden die de kleuters motiveren in de uitvoering van Kidies.

Wist je dat we heel wat leuke producten en tools hebben van Gymbo en Gymba om deze beleving te vergroten?

  • Handpop van Gymbo: Gymbo bestaat nu ook als handpop (35 cm), waardoor je hem helemaal tot leven kan laten komen. Bestel je nu jouw Kidies trainersmap en haal je deze af op het Kaderweekend? Dan krijg je een handpop GRATIS er bij! Vanaf het kaderweekend zal de handpop te bestellen zijn via de webshop.

  • Knuffels van Gymbo en Gymba: Gymbo en Gymba zijn beiden in de webshop te verkrijgen in knuffelformaat (30 cm). Zeer zacht en schattig!

  • Gymbo-lied: Heb jij het Gymbo-lied al gehoord? Beluister het lied via Spotify of via Apple Music en download de tekst hier.
  • Gymbo videoclip: Een lied kan natuurlijk niet bestaan zonder leuke videoclip! Check hem binnenkort op onze website!
  • Gymbo medailles: Beloon de kleuters na een Gymbo-les met een prachtige Gymbo medaille! Deden ze de Kidies oefeningen van blok 1, 2, 3 of 4? Dan krijgen ze hun bijhorende medaille.
  • Gymbo- en Gymbaspringkasteel: Gymbo en Gymba hebben hun eigen springkasteel! Je kan het springkasteel (4 x 5 meter) huren voor persoonlijk gebruik of voor een clubactiviteit. Bekijk hier de voorwaarden en vul daar meteen ook het aanvraagformulier in.