Gymbo & Gymba in de Kiss & Cry stoel na hun oefening


Gymbo & Gymba's WK avonturen

  ‐  Vrijdag 4 mei 2018

Let's Team Up!

Tijdens de paasvakantie ging het wereldkampioenschap en de World Age Group competitions Acrobatische Gymnastiek door in Antwerpen. Ook Gymbo en Gymba waren de volledige periode van de partij!

Speciaal voor de gelegenheid werden de mascottes van de Gymnastiekfederatie uitgedost in een gloednieuwe WK-outfit. Een prachtig roze kleedje voor Gymba en een volledige matchy outfit voor Gymbo. De Lotto Arena werd omgetoverd tot competitie arena. De trainingen gingen door in het Sportpaleis waar je via een gang naartoe kon gaan.

Mascottes van dienst Gymbo & Gymba hadden enkele belangrijke taken. Zo moedigden ze bij élke wedstrijd de gymnasten van overal ter wereld aan. Ze juichten en applaudisseerde uitbundig. Daarnaast maakten ze ook deel uit van het dansteam. De Let's Team Up! dans op 'Bailar' werd meermaals per dag opgelegd en Gymbo en Gymba dansten samen met de danseressen en dansers om het publiek op te warmen. Dat waren toffe momenten! Het publiek ging élke keer uit zijn dak!

Het hoogtepunt van Gymbo en Gymba's aanwezigheid was zonder enige twijfel hun optreden op zaterdag 14 april. Op 'I believe I can fly' brachten onze mascottes een eigen routine met enkele acro-stunts. Iedereen was fan!

De Lotto Arena en het Sportpaleis waren dagelijks gevuld met enthousiaste gymnasten, bezoekers, ouders, coaches, juryleden, .. Gymbo & Gymba gingen met iedereen op de foto! Niets leuker dan internationale vrienden maken, toch?