Met de steun van


Agiva.png
JanssenFritsen.png

Het More than Gym Doeboek 2022-2023 komt eraan!

Phoebe De Potter   ‐  Donderdag 25 aug 2022 om 11:00

Klaar om het nieuwe seizoen in te springen? Wij staan alvast te popelen! Ga mee op tocht met Gymbo en Gymba doorheen het More than Gym Doeboek en zet je schrap voor uren plezier.


Voor het vijfde jaar op rij brengt Gymfed het More than Gym Doeboek uit. Deze omvat 36 pagina's boordevol spelletjes, uitdagingen, knutselopdrachten, recepten en leerrijke tips uit alle disciplines. Samen met Gymbo en Gymba trekken de kinderen door de wondere wereld van Turnen, Rope Skipping, Freerunning en Dans. Urenlang plezier verzekerd!

Wist jij dat het Doeboek ook op training gebruikt kan worden? 

Warm op met één van de challenges op pagina 20, speel het Gymstars gezelschapsspel op training en ontdek wie Gymstars kampioen wordt en sluit de training af met de Gymbo domino. Check zeker de ook de uitdagingen voor dit seizoen op pagina 4, kan jij ze allemaal afvinken doorheen het seizoen? 

Dit jaar kan je ook je zelf ontworpen Agiva turnpak winnen! Jij doet toch ook mee?


Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen 6 en 12 jaar. Er zitten toffe knutselopdrachten in die voor alle leeftijden haalbaar zijn. Daarnaast steken er ook spelletjes in die iets moeilijker zijn, perfect voor de tieners!

Hoe kan ik het Doeboek ontvangen?

De Doeboekjes werden verdeeld onder de 10 regiocoördinatoren. Zij verdelen de boekjes op hun beurt onder de verschillende Gymfed-clubs. Kan jij ook niet wachten om het boekje in handen te krijgen? Vanaf september kan je hiervoor terecht bij het bestuur of de trainers van je club!


Pssst.. Doorheen het Doeboek zitten allerlei Gymbo's en Gymba's verstopt! Vind ze op pagina 4 en ga op speurtocht. Hoeveel keer vind jij elk figuurtje terug?