WIN een waardebon van €400 bij Janssen-Fritsen

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 7 sep 2020

3 waardebonnen van 400 euro te winnen om nieuw materiaal aan te kopen

De derde editie van het More than Gym Doeboek is uit. Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op een waardebon van 400 euro om nieuw materiaal aan te kopen voor jouw club!

Het nieuwe seizoen is begonnen, eindelijk! Heeft jouw club ook dringend nood aan wat extra veiligheidsmatjes, trampoline's of plinten? Dan is dit het ideale moment om mee te doen aan de More than Gym Doeboek-wedstrijd. In samenwerking met onze materiaalpartner Janssen-Fritsen geven we voor deze derde editie, DRIE waardebonnen van elk 400 euro weg!


Wat moet je doen?

  1. Deel de Doeboekjes uit aan je leden 6-12 jaar in de club
  2. Neem een zo origineel mogelijke foto met je leden 6-12 jaar die het More than Gym Doeboek 2020-2021 vasthouden
  3. Post 1 foto op Facebook met #morethangym en vergeet je post niet openbaar te zetten.

Wie wint de wedstrijd?

De drie clubs met de meeste likes op hun originele foto winnen een waardebon van 400 euro! De wedstrijd loopt tot maandag 9 november 2020.

> De volledige uitleg vind je hier.

Veel succes!

Het More than Gym Doeboek

Het More than Gym Doeboek wed speciaal voor alle leden tussen 6-12 jaar van de Gymnastiekfederatie ontwikkeld. Het Doeboek bevat 36 pagina's aan spelletjes, doe-opdrachten, knutselwerkjes, tips en zoveel meer! Ben jij een echte acrofan of een echte tumbler? Alle verschillende disciplines komen aan bod in het Doeboek! Daarnaast voorzien we ook een rubriek 'In de kijker' waar de hipste trends staan uitgelicht!